Helgens bravader

Helgens event
I fredags var jag på ett jättemysigt event med jobbet, det var ett event med champangeprovning. Nu snackar vi min typ av evenemang. När vi kom dit så gick vi runt och minglade lite vilket var jätte trevligt, jag stötte på några från mediebyrån smarter marketing som jag tycker verkade jättetrevliga. Efter det så gick det upp en kvinna på en liten scen som berättade om lite olika slags champangesorter osv. Tyvärr var jag tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom att min man är genomförkyld och behövde hjälp med ungarna.

Helgens äventyr
På lördagen mådde han bara värre, stackarn. Så jag tog med mig barnen och åkte till gustavsvik, ett äventyrsbad i örebro. Där hänge vi hela dagen och hade jätteroligt. Min syrra och hennes barn kom också dit på eftermiddagen vilket var kul för barnen som fick träffa sina kusiner. Men också för oss mammor, vi satt och snackade om livet och fikade i det lilla caféet som dom har. Det slog oss när vi satt där hur underbart det är att barnen har kommit upp i åldrarna lite. Att vara på badhus under småbarnsåren var ju inte direkt avslappnande. Man satt ju på helspänn konstant för att vara beredd på att agera badvakt. Nu har mina barn fyllt 10 och 8 och syrrans barn är 11 och 10 så det fanns inte direkt något orosmoment i det hela, dessutom tar dom ju hand och har koll på varandra.

Efter den långa dagen på badhuset åkte vi, tre sjukligt trötta tjejer hem till pappa, beställde hem pizza och kollade på filmer och serier på netflix hela kvällen tills vi alla somnade i soffan. Den aktiva lördagen resulterade i att vi inte orkade röra oss ur fläcken på hela söndagen, utan serie- och filmkollandet fick helt enkelt fortsätta i samma takt.