Mat som sällan glöms

När man äter italiensk mat så är det sällan något man glömmer snabbt. Nej, det handlar om att tycka om och om att vilja göra det som man annars inte hade gjort. Tro det eller ej men om man kan se till att göra detta så kan man också se till att verkligen lyckas och sådant är det som man också tror sig kunna göra. Om man inte känner att man kan gå på en italiensk restaurang på Östermalm så kanske man kan hitta en liknande sådan på ett annat ställe. Detta göra att man käner lite mer för detta och då kan man verkligen vilja få fram eller få till det som man annars inte hade gjort. Ja, man kan verklige vilja göra eller känna vid att det är viktigt och då kan man också vilja lyckas med att få fram eller få till det som annars inte hade gjorts.

Löften som gjordes då

Kanske har man lovat att man inte skall äta något mer av pasta eller liknande gluten produkter men i själva verket så är det många som gör det och man ser gärna till att fler och fler gör det med. Om detta är lösningen på allt vet jag inte men det är i alla fall lösningen på många saker som man annars inte hade löst. Ja, det handlar om att kunna göra allt som alla andra vill och detta kan jag i min tur göra på ett bra sätt med. Ja, att hitta den restaurangen som man gillar kan verkligen vara något som man annars inte hade gjort eller något som man inte hade hunit med men som verkligen är värd ansträngningen. Det handlar om att äta gott, nyttigt och med familjen så att man minns länge den måltiden som man åt och njöt av så mycket.